Ale!

TELESKOOPPIHUISKA KAHDELLA ERI KÄRJELLÄ

Alkuperäinen hinta oli: €16,90.Nykyinen hinta on: €13,90.

Kuinka monta kertaa olet joutunut kamppailemaan tikkaiden kiipeämisen tai vaarallisen huonekalujen yli kävelemisen kanssa päästäksesi pyyhkimään pölyjä?  Tällä pölyhuiskalla pääset käytännössä mihin tahansa sinua  paikkaan ilman turhaa vaivaa! Miten tämä pölyharja eroaa muista harjoista? Se, että se on teleskooppinen ja sillä ylettyy vaivatta pölyisiin paikkoihin.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

TELESKOOPPI – tällä pölyttimellä pääset käytännöllisesti katsoen mihin tahansa paikkaan, joka vaatii puhdistusta ilman paljon vaivaa! Taitetussa versiossa pölysuojus on 84 cm, ja kun se on avattu täyteen pituuteensa, se saavuttaa 250 cm! Mikä mielenkiintoisempaa, sinun ei tarvitse levittää harjaa maksimialueelle, vaan tällä hetkellä tarvitsemallesi pituudelle.

KAKSI ERI PÄÄTÄ – siirry seuraavalle puhdistustasolle! Luudassa on kaksi vaihdettavaa kärkeä. Litteällä päällä pyyhit raot ja tasaiset pinnat. Vapaan taivutuksen mahdollisuuden ansiosta voit jopa päästä jääkaapin alle .

Siellä on myös pyöreä harja, joka poistaa pölyn ja hämähäkinseitit perusteellisesti vaatekaappien takaa, katosta, huonekaluista ja monista muista nurkista. Ja mahdollisuus taivuttaa sitä millään tavalla saa sinut saavuttamaan jopa kaikkein saavuttamattomimmat paikat.

KÄYTÄNNÖLLINEN SIIVOUSVÄLINE –  toimii monissa paikoissa. Voit käyttää sitä kotona, autotallissa, toimistossa tai mökissä. Se on myös loistava tuote iäkkäille ihmisille, jotka arvostavat järjestystä, mutta joilla on vaikeuksia säilyttää tasapaino tärisevillä jakkaroilla.

KAHVA – kumitettu, liukumaton kahva on harjan värinen. Kokonaisuus lepää teleskooppisella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla tangolla. Luuta on erittäin kevyt, joten se ei väsytä kättäsi puhdistuksen aikana.

TUOTETIEDOT

Väri: harmaa / hopea
Tikun materiaali: muovi + ruostumaton teräs
Vispilän materiaali: mikrokuitu
Harjan muoto: pitkänomainen / pyöreä.
Pyöreän harjan mitat (pituus / leveys): 40×16
Pituussuuntaiset mitat (pituus / leveys): 40 x 7 cm
Harjan mitat teleskooppikahvalla (pituus / leveys): 84-250×60 cm
Paino: 376g

SISÄLTYY HINTAAN:

teleskooppivarsi
pyöreä harja
pitkittäinen harja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TELESKOOPPIHUISKA KAHDELLA ERI KÄRJELLÄ”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top