Siivouspalvelut yrityksille pääkaupunkiseudulla

Yrityssiivous taloyhtiöt, toimitilat, toimistot ja muut yritykset

Tarjoamme monipuoliset siivouspalvelut yrityksille. Asiakkainamme on muun muassa eri alojen yritykset ja taloyhtiöt. Siivoamme myös erilaiset toimitilat ja toimistot.

Siivouspalveluihimme kuuluu porrassiivous ja vahaus taloyhtiöille sekä muille vastaaville tiloille. Lisäksi teemme toimisto- ja liiketilasiivoukset.

Siivousta yrityksen tarpeiden mukaan

Tarjoamme yrityksille ja taloyhtiöille ilmaisen kartoituskäynnin, jonka tarkoituksena on yhdessä käydä läpi kohde ja sen siivoustarpeet. Siivouspalvelumme on räätälöitävissä ja teemme aina kunkin yrityksen tarpeisiin soveltuvan siivoussopimuksen – oli se sitten jatkuva siivous tai kerran tapahtuva siivouskeikka.

Porrassiivous ja vahaus ylläpitävät rapun peruskuntoa

Taloyhtiön asukkaiden tai julkisten tilojen käyttäjien kenkien mukana kulkeutuu sisätiloihin hiekkaa, pikkukiviä ja muuta roskaa. Talvisaikaan sisään tuleva loska ei jää aina kokonaan kynnysmattoihin, vaan kulkeutuu pidemmälle rapussa.

Irtohiekka ja -kivet portaissa voivat pahimmillaan aiheuttaa vaaratilanteita. Likainen rappukäytävä ei myöskään anna taloyhtiöstä tai yrityksestä mairittelevaa kuvaa. Hyväntuoksuinen, siisti rappukäytävä sekä portaat ovat merkki hyvin hoidetusta taloyhtiöstä.

Säännöllisellä rappusiivouksella ja vahauksella ylläpidetään rappukäytävän peruskuntoa. Porrassiivous suojaa sekä huoltaa porrasmateriaaleja, ja näin ollen raput pysyvät pidempään hyvässä kunnossa. Korjaustoimenpiteille on siis harvemmin tarvetta.

portaat-ovi-pestään-001

Portaiden lisäksi siivoamme myös muut yhteiset tilat

Porrashuoneen siivouksen ja vahauksen lisäksi palveluihimme kuuluu luonnollisesti myös muiden yhteisten tilojen siivous. Taloyhtiön sauna, pesuhuone, varastotilat ja kuivaushuone ovat myös tiloja, joiden siisteydestä kannattaa pitää huolta.

Porrassiivouksissa meille tärkeää on asukkaiden viihtyvyys sekä yleinen turvallisuus. Päivittäissiivouksen ansiosta portaat sekä yhteiset tilat kuten saunat ja kuivaushuoneet pysyvät puhtaina.

vacuum-001

Toimisto- ja liiketilojen siivous

Toimistossa käy usein työntekijöiden lisäksi myös yrityksen asiakkaita. Toisinaan asiakassuhde voi olla vasta potentiaalisen asteella, jolloin on erityisen tärkeää antaa toimistosta ja sen tiloista miellyttävä ensivaikutelma. Hyvin hoidettu toimisto- tai liiketila toimiikin yrityksen käyntikorttina.

Puhdas toimisto lisää ennen kaikkea työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Siistiin, säännöllisesti raikkaaksi siivottuun toimistoon on mukava tulla niin asiakkaana kuin työntekijänäkin.

Toimistosiivoukset kaiken kokoisille toimistoille

Toteutamme ammattitaidolla ja luotettavasti kaikenkokoiset toimitila- ja toimistosiivoukset pääkaupunkisudulla. Teemme ylläpitosiivousta sekä tarkempaa perussiivousta joko säännöllisenä sopimussiivouksena tai kertaluontoisesti. Siivous voidaan tarvittaessa toteuttaa esimerkiksi ilta-aikaan, jolloin yrityksen työntekijät eivät ole paikalla.

Toimistosiivouspalvelumme voi kattaa esimerkiksi seuraavia siivouksen osa-alueita:

Paperiroskisten ja keittiön jäteastioiden tyhjennys

Tasojen pyyhkiminen

Yläpölyjen poistaminen

Viherkasvien hoito ja kastelu

Lattioiden imurointi

Lattioiden peseminen ja muu huolto

WC-tilojen pesu

Keittiön ja muiden taukotilojen siivoaminen

Tiesitkö, että voit varata siivouksen kätevästi Tristacapin verkkokaupasta?

Valitse sopivin ajankohta siivoukselle varauskalenteristamme!

Shopping Cart
Vieritä ylös