SIIVOUSPALVELUT YRITYKSILLE PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Yrityssiivous taloyhtiöt, toimitilat, toimistot ja muut yritykset

Tarjoamme monipuoliset siivouspalvelut yrityksille. Asiakkainamme on muun muassa eri alojen yritykset ja taloyhtiöt. Siivoamme myös erilaiset toimitilat ja toimistot.

Siivouspalveluihimme kuuluu porrassiivous ja vahaus taloyhtiöille sekä muille vastaaville tiloille. Lisäksi teemme toimisto- ja liiketilasiivoukset.

IMG_4768

Siivousta yrityksen tarpeiden mukaan

Tarjoamme yrityksille ja taloyhtiöille ilmaisen kartoituskäynnin, jonka tarkoituksena on yhdessä käydä läpi kohde ja sen siivoustarpeet. Siivouspalvelumme on räätälöitävissä ja teemme aina kunkin yrityksen tarpeisiin soveltuvan siivoussopimuksen – oli se sitten jatkuva siivous tai kerran tapahtuva siivouskeikka.

Remonttisiivous pääkaupunkiseudulla

Toteutamme tarkkaa sekä ammattimaista remontin viimeistelevää siivousta pääkaupunkiseudulla yksityisille ja yrityksille.

Remonttisiivous kannattaa ulkoistaa, sillä pääset muuttamaan puhtaaseen remontoituun kotiin heti remontin jälkeen. Voit nauttia huoletta raikkaassa kodissa, kun teemme työn 100% tyytyväisyystakuulla. Tiesitkö, että saat remontti- sekä siivoustyöstä 60% kotitalousvähennystä?

Katso kotitalousvähennyksestä täältä!

FEB28FC4-1A44-4345-A75C-5F98D85E3782

Yhteistyökumppanimme remonttisiivouksissa esittäytyy

Vaivattomaan remonttikokemukseen panostava rakennusliikkeemme laittaa tilat kuntoon lattiasta kattoon. Palvelumme ulottuvat kotien ja liiketilojen saneerauksista erilaisiin taloyhtiöiden kunnossapitotehtäviin. Hoidamme vahvalla ammattitaidolla myös monet erikoisremontit, kuten kylpyhuoneiden, saunojen ja keittiöiden uudistukset. 

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisimman mukavan remonttikokemuksen. Olemme tarvittaessa apunasi jo suunnitteluvaiheessa, teemme materiaalihankinnat toiveidesi mukaan ja rakennustyöt aidosti avaimet käteen -periaatteella. Tilaaja pidetään ajan tasalla koko urakan ajan, ja valmista tulee sovitussa aikataulussa ja sovitulla laadulla.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla, mutta työskentelemme kaikkialla Uudenmaan alueella. Aloitamme kaikki projektit maksuttomalla arviokäynnillä, jonka jälkeen saat pitävän remonttitarjouksen vuorokauden sisällä! 

Remonttisiivoukseen yleisesti kuuluu:

Irtoroskien poisto ja jätteiden poisvienti sovitusti

Tasojen pyyhkiminen

Remonttipölyjen poistaminen kaikkialta

Lattioiden imurointi

Lattioiden moppaus

WC-tilojen ja muiden tilojen pesu, joita remonttihenkilöt ovat käyttäneet

Keittiön ja muiden taukotilojen siivoaminen, jos nämä olleet remontin aikana käytössä

Porrassiivous ja vahaus ylläpitävät rapun peruskuntoa

Taloyhtiön asukkaiden tai julkisten tilojen käyttäjien kenkien mukana kulkeutuu sisätiloihin hiekkaa, pikkukiviä ja muuta roskaa. Talvisaikaan sisään tuleva loska ei jää aina kokonaan kynnysmattoihin, vaan kulkeutuu pidemmälle rapussa.

Irtohiekka ja -kivet portaissa voivat pahimmillaan aiheuttaa vaaratilanteita. Likainen rappukäytävä ei myöskään anna taloyhtiöstä tai yrityksestä mairittelevaa kuvaa. Hyväntuoksuinen, siisti rappukäytävä sekä portaat ovat merkki hyvin hoidetusta taloyhtiöstä.

Säännöllisellä rappusiivouksella ja vahauksella ylläpidetään rappukäytävän peruskuntoa. Porrassiivous suojaa sekä huoltaa porrasmateriaaleja, ja näin ollen raput pysyvät pidempään hyvässä kunnossa. Korjaustoimenpiteille on siis harvemmin tarvetta.

IMG_2943

Portaiden lisäksi siivoamme myös muut yhteiset tilat

Porrashuoneen siivouksen ja vahauksen lisäksi palveluihimme kuuluu luonnollisesti myös muiden yhteisten tilojen siivous. Taloyhtiön sauna, pesuhuone, varastotilat ja kuivaushuone ovat myös tiloja, joiden siisteydestä kannattaa pitää huolta.

Porrassiivouksissa meille tärkeää on asukkaiden viihtyvyys sekä yleinen turvallisuus. Päivittäissiivouksen ansiosta portaat sekä yhteiset tilat kuten saunat ja kuivaushuoneet pysyvät puhtaina.

vacuum-001

Toimisto- ja liiketilojen siivous

Toimistossa käy usein työntekijöiden lisäksi myös yrityksen asiakkaita. Toisinaan asiakassuhde voi olla vasta potentiaalisen asteella, jolloin on erityisen tärkeää antaa toimistosta ja sen tiloista miellyttävä ensivaikutelma. Hyvin hoidettu toimisto- tai liiketila toimiikin yrityksen käyntikorttina.

Puhdas toimisto lisää ennen kaikkea työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Siistiin, säännöllisesti raikkaaksi siivottuun toimistoon on mukava tulla niin asiakkaana kuin työntekijänäkin.

Toimistosiivoukset kaiken kokoisille toimistoille

Toteutamme ammattitaidolla ja luotettavasti kaikenkokoiset toimitila- ja toimistosiivoukset pääkaupunkisudulla. Teemme ylläpitosiivousta sekä tarkempaa perussiivousta joko säännöllisenä sopimussiivouksena tai kertaluontoisesti. Siivous voidaan tarvittaessa toteuttaa esimerkiksi ilta-aikaan, jolloin yrityksen työntekijät eivät ole paikalla.

66728DA7-7CF2-4959-B775-2F9D98F5FACB

Toimistosiivouspalvelumme voi kattaa esimerkiksi seuraavia siivouksen osa-alueita:

Paperiroskisten ja keittiön jäteastioiden tyhjennys

Tasojen pyyhkiminen

Yläpölyjen poistaminen

Viherkasvien hoito ja kastelu

Lattioiden imurointi

Lattioiden peseminen ja muu huolto

WC-tilojen pesu

Keittiön ja muiden taukotilojen siivoaminen

Tiesitkö, että voit varata siivouksen kätevästi Tristacapin verkkokaupasta?

Valitse sopivin ajankohta siivoukselle varauskalenteristamme!

Scroll to Top