Kuunloiste (ladattava yövalo)

19,90

Lamppu on valmistettu innovatiivisella 3D -tulostustekniikalla, tämän ansiosta jäljittelee täydellisesti satelliittiamme . Sillä on karkea rakenne, ja jokainen sen kraatteri vastaa todellista . Jos haaveilet nukahtamisesta kirkkaan, loistavan kuun alla, tämä lamppu antaa sinulle tällaisen mahdollisuuden.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

KUUN IMITAATIO – Lamppu on valmistettu innovatiivisella 3D -tulostustekniikalla, tämän ansiosta jäljittelee täydellisesti satelliittiamme . Sillä on karkea rakenne, ja jokainen sen kraatteri vastaa todellista . Jos haaveilet nukahtamisesta kirkkaan, loistavan kuun alla, tämä lamppu antaa sinulle tällaisen mahdollisuuden.

KOSKETUSOHJAUS – siinä on 2 valintaa: ensimmäinen – lämmin valo, joka jäljittelee pimennystä, ja toinen – kylmä valo . Voit valita niistä koskettamalla pohjaa. Lisäksi lamppu saa virtansa USB-kaapelilla, jonka ansiosta lataus on kätevää eikä akkua tarvitse vaihtaa. ( latausaika n. 3h ).

TÄYDELLINEN SISUSTUS – Tämä design-lamppu sopii erinomaisesti mihin tahansa sisustukseen. Se näyttää vaikuttavalta sekä lastenhuoneessa, makuuhuoneessa että olohuoneessa. Voit laittaa sen illalla yöpöydälle tai korkeammalle hyllylle, ja kun se loistaa, huoneessa on ainutlaatuinen ilmapiiri.

EKOLOGINEN – Kuun jäljitelmä tehtiin ekologisesta, hajuttomasta materiaalista, joka on polyaktidi. Se on täysin biohajoava. Se saadaan uusiutuvista raaka-aineista, kuten maissijauhosta. Se ei vaikuta haitallisesti terveyteen ja sen lämmin tai kylmä valo voidaan säätää mieleisekseen . Tästä syystä se sopii erinomaisesti myös nuorimpien asukkaiden huoneeseen.

TUOTETIEDOT

Teho: 0.5W
Valaistusaika: 3-8h
Latausaika: noin 3 tuntia
Mitat: 8/8/12cm
Paino: 0,17 kg
Paino pakkauksen kanssa: 0,20 kg

SISÄLTYY HINTAAN

Lamppu
Puinen jalusta
Sähköjohto

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuunloiste (ladattava yövalo)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top