Aromi diffuusori kaukosäädöllä

49,90

Aromidiffuusori on laite, joka hajottaa eteeriset öljyt ilmaan, jolloin käyttäjä voi kokea öljyjen terapeuttiset edut. Näitä etuja voivat olla rentoutuminen, parantunut mieliala ja parempi hengitys. Aromaterapia on vaihtoehtoisen lääketieteen muoto, jota on käytetty vuosisatojen ajan fyysisen ja emotionaalisen terveyden parantamiseen.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

IONISAATTORI – vähentää meille haitallisia ioneja (positiivisia ioneja) tuottamalla negatiivisia ioneja – kaikki saasteet putoavat alustaan, sen sijaan, että matkustaisimme keuhkoihimme, ilma muuttuu kevyeksi ja raikkaaksi , ja siten? Mielialamme paranee välittömästi! Emme tunne jatkuvasti väsymystä. Ionisaattori on loistava ratkaisu erityisesti allergikoille, astmaatikoille sekä ihmisille, jotka valittavat jatkuvasta päänsärystä.

Vaarallisin asia on kaikki, mikä ei näy paljaalla silmällä – pöly ja punkit, harvat meistä tietävät, että sähkölaitteet (puhelin, TV, tietokone, mikroaaltouuni, pesukone ja monet muut) ovat suuri ongelma, niiden tuottamilla positiivisilla ioneilla on erittäin kielteinen vaikutus kehoomme, minkä vuoksi on niin tärkeää tarjota itsellesi ja perheellesi turvallista ja terveellistä ilmaa, jonka ionisaattori takaa – emme voi vaikuttaa ulkona olevan ilman laatuun, mutta kotona hengittämämme ilma voi suurelta osin muuttaa ilmankostutinta ionisaatiotoiminnolla.

AROMATERAPIA – laitteessa on myös erittäin hyödyllinen aromaterapiatoiminto. Kun öljy on kaadettu veteen, ilmankostutin vapauttaa huoneen kosteustason säätämisen lisäksi myös aromeja, joilla on rentouttavia ominaisuuksia (vain vesiliukoiset tuotteet ovat sallittuja – muuten kostutin voi vaurioitua). Sarja sisältää jopa 3 tällaista öljyä!

HILJAINEN TOIMINTA – Ultraäänikostutin tuottaa signaalin, jonka taajuus on miljoona kertaa sekunnissa. Ilmankostutin tuottaa mahdollisimman vähän melua – se on yksi markkinoiden hiljaisimmista malleista, joten se ei ole rasittavaa kotitalouden jäsenille – erityisesti se sopii lapsille, joiden uni on usein matala. Kostutin ei häiritse jokapäiväistä toimintaa tai työtä. Se voi helposti olla päällä koko yön eikä häiritse unta , päinvastoin – se parantaa sen laatua. Käyttäjä tuntee olevansa levännyt, nouseva sumu antaa sinun rentoutua ja minimoida päivän aikana kertyneen stressin.

ALHAINEN VIRRANKULUTUS – Kostutin kuluttaa pienen määrän sähköä. Verrattuna muihin, joilla on enemmän virtaa, OUR-kostuttimen käyttö ei rasita kotitalouden budjettia, sen tehokkuus riittää kosteuttamaan ja tarjoamaan raikkaan tuulen ilmaa asunnossasi, talossasi tai toimistossasi. Tuotteessa on automaattinen sammutustoiminto, kun säiliössä oleva vesi on käytetty loppuun, minkä ansiosta se on turvallista käyttää, vaikka unohdat täyttää veden.

TUOTETIEDOT

Väri: vaaleanruskea
Materiaali: muovi
Ionisaatio: kyllä
Kosteuttava: kyllä
Aromaterapia: kyllä
Tilavuus: 400ml
Työaika 1 säiliössä: 14h
Tehokkuus: 30ml / h
Virtajohdon pituus: 180cm
Mitat (leveys / korkeus): 17 / 13cm
Paino: Paino pakkauksessa: 0,70 kg

SISÄLTYY HINTAAN

ilmankostutin
laturi
kaukosäädin
mitta 120ml
3 öljyä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aromi diffuusori kaukosäädöllä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top